Intensivkurs

Intensivkurs

Varför åka bort när du kan ta ditt körkort genom en intensivkurs på Kungsholmen i Stockholm. Du slipper onödiga boende- och resekostnader och kanske viktigast av allt så kommer du att undervisas i den trafikmiljö i Stockholm där du faktiskt kommer att köra när du får ditt körkort. 

Ta körkort effektivare genom vår intensivkurs i Stockholm!
Vår intensivkurs är ingen genväg till ditt körkort och innebär inget överhoppande av avsnitt i körutbildningen. Istället innebär den att du under kortare tid koncentrerar dig på körkortet och komprimerar din utbildning. En fördel med intensivutbildningen på vår trafikskola är att du inte tappar körvana mellan körtillfällena i lika hög grad vilket är kostnadseffektivt för dig.

Intensivkurs för körkort efter dina förutsättningar
Intensivutbildningen på vår trafikskola innebär att vi lägger upp din undervisning i snabbare takt s.k. intensivkurs. Ingen elev är den andra lik eller har samma förutsättningar med jobb, tid eller pengar m.m. Vår intensivkurs för körkort i Stockholm blir därmed individuellt upplagd för att passa just dina speciella önskemål och förutsättningar.

Speciellt kurserbjudande till nya elever! 

Kursen består av:

  • Tio stycken körlektioner (1 timme och 40 minuter vardera)
  • Teori (böcker, övningsskrivningar och syntest)

Kursen kan med fördel läggas upp som en intensivkurs eller i övrigt enligt dina önskemål. Tänkbara alternativ kan vara att lägga upp utbildningen på vår bilskola t.ex. som ett nybörjarpaket, som stödlektioner till privat övningskörning eller som en intensivutbildning.

Allt detta till ett pris om endast 14.200 kr.

Konkurrenskraftigt pris på S:t Görans trafikskola
Priserna är generellt låga på trafikskolan men särskilt kurserbjudandet är mycket konkurrenskraftigt jämfört med andra trafikskolor i Stockholm.

Jämför gärna priserna på vår bilskola med andra trafikskolor i Stockholm. Ett bra sätt för att jämföra priser är att ta reda på minutpriset för en körlektion. Detta eftersom längden på körlektioner kan skilja sig åt mycket mellan olika trafikskolor i Stockholm. En trafikskola som har korta körlektioner kan vid en första anblick tyckas ha låga priser!

 

Riskettan

Riskutbildningen för behörighet B är obligatorisk, och omfattar två delar :

* Del 1 handlar om alkohol, andra droger , trötthet samt faktorer och beteende som medför ökade risker. Givetvis har ni möjligheten att gå den hos oss.

* Del 2 handlar om hastighet, säkerhet och körning under säskilda förhållanden. Del 2 ska genomföras sent i utbildningen, när eleven verkligen lärt sig att behärska fordonet.

Båda del 1 och 2 måste vara genomförda och giltiga när kunskapsprovet och körprovet genomförs.

Riskutbildningen ska genomföras hos utbildare som är godkända av Transportstyrelse.

Vi meddelar vägverket när riskutbildning del 1 är klar. Du måste ha den klar för att få genomgå körprovet hos vägverket.

En genomförd riskutbildning är giltig i 5 år. Men längst till dess att körkortet har utfördats.

Flera språk!

UTBILDNINGAR/KURSER
SPRÅK: Vi erbjuder B-körkortsutbildning både teoretisk och bilkörning på fler språk.

Hos oss har vi B-körkortsutbildning på flera språk Svenska, Engelska, Thailändska och Arabiska. Vi arbetar aktivt med eleven i focus och tar speciellt hänsyn till språksvårigheter och att man känner sig trygg med oss.

Teoriutbildning

Du som bestämt dig att ta B körkort måste skaffa ett körkortstillstånd som första steg.
Andra steget är att läsa teori och övningsköra.
Du som elev hos oss får välja om att dela teoriundervisning i en grupp, individuella teori lektioner eller att få datatester för att läsa på distans.

Teori i klassrum!
16 timmar i klassrummet + datatester & böcker
(Tisdag kl. 17:00-20:00 & Torsdag kl. 17:00 – 20:00)
Pågående!
Ring in och anmäl dig!

languages »